Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Doctor Van Noortstraat 36 in Leidschendam 2266 GZ

Doctor van Noortstraat 36

2266 GZ Leidschendam
Vraagprijs € 348.000,- k.k.

Omschrijving

Als liefhebber heeft u uw PAARDEN het liefst ‘aan huis’ en tegelijkertijd gunt u ze de ruimte. Er zijn maar weinig locaties binnen de Randstad waar u dat kan realiseren.
Dit is zo’n unieke locatie! Op deze kavel van maar liefst bijna 2000m² is het bouwen van een woning, na afbraak van de huidige woning, met een grotere inhoud en meer vierkante meters aan bijgebouwen, toegestaan. Vanuit de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1905 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Kaart

Route van naar Doctor van Noortstraat 36, 2266 GZ Leidschendam

Omschrijving

Als liefhebber heeft u uw PAARDEN het liefst ‘aan huis’ en tegelijkertijd gunt u ze de ruimte. Er zijn maar weinig locaties binnen de Randstad waar u dat kan realiseren.
Dit is zo’n unieke locatie! Op deze kavel van maar liefst bijna 2000m² is het bouwen van een woning, na afbraak van de huidige woning, met een grotere inhoud en meer vierkante meters aan bijgebouwen, toegestaan. Vanuit de nieuwe woonkamer en vanaf wellicht een riant terras heeft u dan een schitterend vrij uitzicht over uw eigen weidegrond met paarden en het polderlandschap richting de skihelling in Zoetermeer. Voorts is binnen de bestemming “Wonen” tevens een gebouw toegestaan ten behoeve van het hobbymatig houden van paarden (ter verduidelijking is op www.funda.nl onder “foto’s” het betreffende gedeelte van de plankaart van het bestemmingsplan Stompwijk toegevoegd).
Stompwijk is centraal gelegen t.o.v. Zoetermeer, Leiden, Voorschoten en Den Haag, eenvoudig te bereiken via de A4 en de N206 en in 10 min. bent in het eveneens groene en waterrijke recreatiegebied Vlietland.

Dit verrassende BOUWPERCEEL biedt u als liefhebber van paarden de kans op aantrekkelijk wonen gecombineerd met plezier!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 348.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1905 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 1960 m² Overige inpandige ruimte 9 m² Inhoud 350 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin Kwaliteit tuin Verwaarloosd Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Slecht Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadaster: C 1278 Leidschendam-Voorburg Oppervlakte 1960 m²

Video's

Route van naar Doctor van Noortstraat 36, 2266 GZ Leidschendam

DoorsturenUw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Neem contact met ons opPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.