Skip to content
Over Rijnstaete Makelaardij

Mensen blij maken met mijn makelaardij

Rijnstaete Makelaardij

Henny van Leeuwen, aangenaam.

Rijnstaete Makelaardij is in 2005 opgericht door Henny van Leeuwen. Door mij dus. Inmiddels werk ik al bijna 35 jaar Register Makelaar Taxateur (RMT) met veel plezier in de makelaardij. Wat mijn drive is? Het plezier en de tevredenheid van mijn klanten. Als ik verkopers succesvol door het verkoopproces heb begeleid. Als ik de beste verkoopprijs heb gerealiseerd. Als de aankoop van die droomwoning is gelukt. Als ik snel een deskundige taxatie heb opgeleverd.

Tel daarbij op dat ik als vakman met een bouwkundige achtergrond alle ins en outs van de woning wil weten, het proces van a tot z persoonlijk begeleid én goed bereikbaar ben: dan krijgt u al een aardig beeld van wat ik voor u kan betekenen.

Aandacht en vertrouwen

Van de eerste kennismaking tot aan de laatste administratieve zaken zit ik er bovenop. Met alle aandacht en ervaring richt ik me op uw vraag. Of u nu koper of verkoper bent, op zoek bent naar een taxatie of waardebepaling: ik sta voor u klaar en neem alle zorg uit handen. En doordat u uitsluitend met mij te maken heeft, ben ik altijd van alle details op de hoogte.

Dus: zoekt u een ervaren makelaar die alle tijd voor u neemt, deskundig en oprecht betrokken is? Een professional die u kunt vertrouwen? Dan hoor ik graag van u.

Henny van Leeuwen

Zoekt u een ervaren makelaar die alle tijd voor u neemt, deskundig en oprecht betrokken is?