Mijn favorieten

Kantoor

15 jaar geleden is Henny van Leeuwen zijn eigen makelaardij gestart. Hij is beëdigd en gecertificeerd NVM makelaar taxateur met meer dan een KWART EEUW ervaring in de markt voor poldervilla’s in Zoeterwoude tot woningen aan de Katwijkse boulevard.­

RIJNSTAETE Makelaardij = Henny van Leeuwen en Henny van Leeuwen = RIJNSTAETE Makelaardij! Ofwel; vertrouwt u de verkoop van uw veelal kostbaarste bezit toe aan RIJNSTAETE Makelaardij, dan kiest u voor één op één begeleiding en optimale aandacht. 1-op-1, waardoor u en de koper van uw woning van het begin tot het eind heeft te maken met alleen Henny en daarmee is alle kennis over uw woning, de voortgang van het verkoopproces en de afhandeling van de transactie ook in één hand. En da’s prettig voor u als klant.

Henny, aan wie u de verkoop van uw woning toevertrouwd, plant, regelt en begeleidt bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen en is ook buiten kantooruren beschikbaar om geïnteresseerden voor uw huis te enthousiasmeren. Hij kent uw huis en uw verhuisplannen en weet waarover tijdens de bezichtiging is gesproken. Dit is belangrijke informatie voor uw makelaar die bezig is uw woning aan te prijzen en te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. “Hoe vaak komt het niet voor dat een medewerker van de makelaar een bezichtiging in uw woning moet verzorgen waar die medewerker nog niet eerder in is geweest en de bezichtiger daardoor niet direct een compleet beeld krijgt”.

Henny van Leeuwen is/heeft:

  • beëdigd makelaar taxateur

  • sinds 2005 eigenaar van RIJNSTAETE Makelaardij

  • lid van de NVM en het NWWI

  • als taxateur ingeschreven in het register van VastgoedCert en Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, en

  • heeft de afgelopen 32 jaar in uw regio reeds duizenden woningen mogen verkopen.

RIJNSTAETE Makelaardij

Kantoor Vestiging RIJNSTAETE Makelaardij

Adresgegevens

Dr. Bouwdijkstraat 2 A
2381 CA Zoeterwoude
KvK nummer: 27317864